ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ιουλ
28

Νέος Οδηγός Σπουδών 2021-2022

Οι Νέοι Οδηγοί Σπουδών είναι αναρτημένοι στη σελίδα:που περιλαμβάνει τις Φοιτητικές Πληροφορίες.

Εκεί θα βρείτε:

1. Τον Οδηγό Σπουδών για τους νέους/ες εισακτέους/ες, δηλαδή Ατείς του Ακ. έτους 2021-2022

(Τεύχος Α: γενικές πληροφορίες & πρόγραμμα σπουδών/ Τεύχος Β: Αναλυτικές περιγραφές μαθημάτων)

2. Τον Οδηγό Σπουδών για τους παλαιότερους εισακτέους (Β/Γ.Δετείς και επι πτύχως φοιτητές και φοιτήτριες)

(Τεύχος Α: γενικές πληροφορίες & πρόγραμμα σπουδών/ Τεύχος Β: Αναλυτικές περιγραφές μαθημάτων)

Ιουλ
18

ΜΠΣ - Παρουσίαση της διπλωματικής εργασίας του κ. Ν. Ζαριφόπουλου

Την Παρασκευή 30 Ιουλίου, 12 μμ, ο κ. Νίκος Ζαριφόπουλος θα υποστηρίξει δημόσια τη μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία του Προς την Απαλοιφή των Λογικών Προτάσεων. Τριμελής επιτροπή: Ι. Ζεϊμπέκης (επιβλέπων), Κ. Παγωνδιώτης, Σ. Σταυριανέας. Η υποστήριξη είναι δημόσια και θα γίνει ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://upatras-gr.zoom.us/j/91856144233?pwd=UHI0eEYydDJZaGh6S25VRldiTHZpZz09

Ιουλ
9

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Την Παρασκευή 16/7/2021 και ώρα 19:00 ο κ. Κωνσταντίνος Νικολακόπουλος θα υποστηρίξει τη μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία του "Η έμμισθη εργασία στον Ιμμάνουελ Καντ" ενώπιον της τριμελούς εξεταστικής επιτροπής (Επιβλέπων: Γ. Σαγκριώτης, Μέλη: Μ. Παρούσης, Α. Μιχαλάκης) στη διαδυκτιακή πλατφόρμα zoom: 

https://upatras-gr.zoom.us/j/93198879170?pwd=RTVHN0VMa3NmeW1UL090eks4cG1....

Ιουλ
6

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΜΣ (28/7/2021, 19:00)

Την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή παρουσίαση του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών του Τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα παρουσιαστεί η δομή του προγράμματος και οι προοπτικές των αποφοίτων από καθηγητές και καθηγήτριες του Τμήματος Φιλοσοφίας. Επίσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με το διδακτικό προσωπικό θέματα που αφορούν το ΠΜΣ και να επιλύσουν απορίες όσον αφορά το μεταπτυχιακό πρόγραμμα και τη διαδικασία εισαγωγής σε αυτό.
Ο σύνδεσμος στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση είναι ο ακόλουθος:
https://upatras-gr.zoom.us/j/91856144233?pwd=UHI0eEYydDJZaGh6S25VRldiTHZpZz09

Ιουλ
5

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΕΤΑΡΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Αγαπητοί/ές τεταρτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες, μετά από δική σας παράκληση, σας προτείνουμε μια συνάντηση την επόμενη Τρίτη, 06 Ιουλίου, στις 20.30, με αντικείμενο: (α) τις επιλογές ως προς τις μεταπτυχιακές σπουδές, (β) τις δυνατότητες επαγγελματικής απασχόλησης.

Το link:  https://upatras-gr.zoom.us/j/95993893628?pwd=T0l4UVg5VFEwSUhmMlNoRlpCZnErUT09

Π. Κόντος

Καθηγητής

Πρόεδρος του Τμήματος 

Ιουλ
2

2η ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΛΗΔΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ "ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ.....ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ "

2η ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ 144 ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού για το ακαδημαϊκό έτος 2021- 2022 στο Πανεπιστήμιο Πατρών» (Κωδ. Προγρ. 81700) – Ε.Υ.: Δ. Μαντζαβίνος (25/06/2021).

 

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών σύμφωνα με απόφαση της αρ. 771ης / 23.06.2021 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Πατρών, για την υλοποίηση του έργου «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού για το ακαδημαϊκό έτος 2021- 2022 στο Πανεπιστήμιο Πατρών», που συγχρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκούς (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο –Ε.Κ.Τ.) και Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο της Πράξης  «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού για το ακαδημαϊκό έτος 2021- 2022 στο Πανεπιστήμιο Πατρών», με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον καθηγητή του Τμήματος Χημικών Μηχανικών Διονύσιο Μαντζαβίνο, Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, προτίθεται να προβεί στην ανάθεση έργου ως κάτωθι:

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Προθεσμία λήξης Υποβολής Προτάσεων16η.07.2021

Η ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ 6ου ΚΡΙΤΗΡΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ιουν
30

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2020-21

Ενημερώνουμε τους φοιτητές ότι  το χρονικό διάστημα υποβολής των  ηλεκτρονικών αιτήσεωνμέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων,

στην ειδική εφαρμογή για το στεγαστικό επίδομα https://stegastiko.minedu.gov.gr.

για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, ορίζεται από την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 έως και την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021.

Για να δείτε την σχετική Εγκύκλιο του Υπουργείου πατήστε εδώ

 

 Από τη Δ/νση Φοιτητικής Μέριμνας

dfm@upatras.gr

 

Ιουν
26

Οι βαθμοί για τα μαθήματα της Ε.Μυλωνάκη είναι αναρτημένοι στο exams για μερικές ακόμα μέρες

Καλησπέρα. Έχω διορθώσει τα γραπτά σας και στα δύο μαθήματα και έχω ανεβάσει τους βαθμούς στο exams έτσι ώστε να έχετε χρόνο να τους δείτε πριν να τους περάσω στο progress.

Θα περάσω τους βαθμούς στο progress την επόμενη Παρασκευή 3 Ιουλίου.

Εάν μέχρι τότε θέλετε διευκρινήσεις ή νομίζετε ότι μπορεί να έχει γίνει κάποιο λάθος στη βαθμολόγηση (άνθρωποι είμαστε) μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στις ώρες γραφείου την επόμενη Πέμπτη 2 Ιουλίου 9 το πρωί με 11 το πρωί.

Όσ@/ες/οι δεν μου έχετε δώσει ακόμα την εργασία εξαμήνου, παρακαλείστε να το κάνετε άμεσα.

Εν τω μεταξύ σας παρακαλώ να ΜΗ με ψάχνετε στα social media και στον ιδιωτικό μου λογαρισμό μέιλ. 

Σας ενημερώνω ότι σε μέιλ που μου ζητάτε να σας χαρίσω έναν βαθμό ΔΕΝ απαντώ καθόλου.

Με εκτίμηση,

Ευγενία Μυλωνάκη

Ιουν
25

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ "ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ.......ΑΚΑΔ.ΕΤΟΣ 2021-22 ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ 144 ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού για το ακαδημαϊκό έτος 2021- 2022 στο Πανεπιστήμιο Πατρών» (Κωδ. Προγρ. 81700) – Ε.Υ.: Δ. Μαντζαβίνος (25/06/2021).

 

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών σύμφωνα με απόφαση της αρ. 771ης / 23.06.2021 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Πατρών, για την υλοποίηση του έργου «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού για το ακαδημαϊκό έτος 2021- 2022 στο Πανεπιστήμιο Πατρών», που συγχρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκούς (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο –Ε.Κ.Τ.) και Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο της Πράξης  «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού για το ακαδημαϊκό έτος 2021- 2022 στο Πανεπιστήμιο Πατρών», με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον καθηγητή του Τμήματος Χημικών Μηχανικών Διονύσιο Μαντζαβίνο, Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, προτίθεται να προβεί στην ανάθεση έργου ως κάτωθι:

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Προθεσμία λήξης Υποβολής Προτάσεων: 11η.07.2021

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ιουν
24

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020-21

Όσοι φοιτητές/τριες έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους επιτυχώς και επιθυμούν  να λάβουν πτυχίο στην αποφοίτηση του Αυγούστου 

(θα ανακοινωθεί συγκεκριμένη ημερομηνία σε επόμενη ανακοίνωση) μπορούν να αποστείλουν 

αποκλειστικά  από 25-6-2021 έως 11-7-2021 στο email του Τμήματος philosophy@upatras.gr 

ηλεκτρονική Υπεύθυνη Δήλωση την οποία μπορούν να εκδώσουν οι ίδιοι  με επιλογή : ελεύθερο κείμενο, από την εφαρμογή www.gov.gr , και ειδικότερα από τον σύνδεσμο: 

https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/upeuthune-delose-kai-exousiodotese/ekdose-upeuthunes-deloses.

Για  την  έκδοση  της   υπεύθυνης   δήλωσης  οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστούν τους προσωπικούς τους κωδικούς πρόσβασης στο gov.gr ή στο Taxisnet και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου.  Η  εν  λόγω Υπεύθυνη δήλωση είναι νομικά ισοδύναμη με  υπεύθυνη  δήλωση   που   φέρει το   γνήσιο της   υπογραφής   και   μπορεί  ο ενδιαφερόμενος  να την αποστείλει και ηλεκτρονικά σε δημόσια υπηρεσία.

Στην ηλεκτρονική Υπεύθυνη Δήλωση  θα αναγράφει: 

«ΠΡΟΣ: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ –ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ

Παρακαλώ   να  μου   αποστείλετε  τον πρωτότυπο τίτλο σπουδών μου (πτυχίο)  με τα λοιπά προβλεπόμενα πιστοποιητικά    που  τον    συνοδεύουν,   με αποκλειστική μου ευθύνη μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών επιλογής μου………. (Επωνυμία), την οποία θα αποστείλω να  τα  παραλάβει αντ’  εμού, με δική μου οικονομική επιβάρυνση, στην ταχυδρομική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος, τις ημέρες και ώρες που θα μου υποδειχθούν από την υπηρεσία σας. Έχω Α.Μ Φοιτητή ………….. …και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην εξεταστική περίοδο ………………………. ……………………….    (π.χ Ιουνίου 2021).

Επισυνάπτω στην παρούσα αρχείο με τις δύο όψεις της αστυνομικής μου
ταυτότητας (  ή ελλείψει ταυτότητας, φωτοαντίγραφο των κρίσιμων σελίδων του
διαβατηρίου, όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητάς μου)».

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ  εισακτέοι 2012-13 και πίσω (χειρόγραφες καρτέλες)

Οι φοιτητές/τριες που έχουν ολοκληρώσει τα μαθήματα τους ακολουθούν την διαδικασία αποστολής της ηλεκτρονικής Υπεύθυνης Δήλωσης, όπως αναφέρεται παραπάνω και συμπληρώνουν επίσης την τελευταία εξεταστική περίοδο  το/τα μάθημα/τα που έχουν περάσει επιτυχώς.

Ενημερώνουμε όλους τους αποφοίτους ότι η Ακαδημαϊκή τους Ταυτότητα-ΠΑΣΟ θα ακυρωθεί

Από την Γραμματεία

 

Ιουν
24

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ 2020-2021

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2020-21 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2020-21 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Οι επιτυχόντες των κατατακτηρίων εξετάσεων, προκειμένου

να ολοκληρωθεί η εγγραφή τους στο Τμήμα,

παρακαλούνται έως την Τετάρτη 30.6.2021 να στείλουν

στο email της Γραμματείας  philosophy@upatras.gr

σκαναρισμένα φωτοτυπία της ταυτότητας, βεβαίωση ΑΜΚΑ

και μια φωτογραφία τύπου ταυτότητας

Από την Γραμματεία

Σελίδες